Wie zijn wij.

Wat begon als een idee is uitgegroeid tot een uniek product in de prothesewereld.
Founders, en tevens studievrienden, Guido Hendriks en Jaap Roggeveen hebben in 2017 samen Gyromotics opgericht.
Het idee voor een geavanceerde prothesevoet kwam van Guido. Zijn zoon loopt op twee onderbeenprothesen. Toen hij als klein jongetje twee blades kreeg, zag Guido de meerwaarde van een soepele en ‘beweeglijke’ prothesevoet zeker in. Wel zag hij dat er ook nog heel veel verbeteringen mogelijk zijn. Van het een kwam het ander, en drie jaar later stond er een unieke, geavanceerde en gepersonaliseerde prothesevoet op de markt die geschikt is voor een brede range aan activiteiten.
Ons doel: Een gepersonaliseerde voet, die een gezonde levensstijl ondersteunt, toegankelijk maken voor iedereen! 
Lees hier de verhalen van de mensen die je al voor mochten gaan, en de beste versie van zichzelf zijn geworden met onze prothese voet.
Meer weten? Neem een kijkje bij onze producten.
Jaap Roggeveen

Founder

Jaap is ingenieur van opleiding en heeft uitgebreide ervaring in de industrie en de financiële wereld. Na bijna tien jaar in de industrie te hebben gewerkt in Frankrijk, Pakistan, Singapore en Nederland, vervolgde hij zijn carrière bij een grote financiële instelling, waar hij werkte in kredietrisicobeheer en als hoofd van een aandelenbeleggingseenheid. Jaap heeft een MSc. in elektrotechniek van de Technische Universiteit Delft en een MBA van de OU Business School UK. Zijn ondernemersdroom is het bouwen van bedrijven die een blijvende positieve impact hebben op zijn klanten.

Guido Hendriks

Founder

Ouders en specialisten onderschatten hoeveel kinderen beperkt worden door een standaard prothese. Ik ben ergonoom / ontwerper maar ook ik als ouder was ik verrast hoe belangrijk een prothese is waarmee je wel kan rennen. Onhandig is het wel: een extra prothese voor elke andere toepassing. Wij hebben Gyromotics opgericht om voor iedereen persoonlijk een voet optimaal te maken zodat je langer door kunt en alle dingen kunt die voor jou belangrijk zijn. Mijn kennis op het gebied van projecten en procesverbetering kan ik goed gebruiken om Gyromotics groot te maken.

Mohammad Nadjafi

Manager onderzoek en ontwikkeling

Wat hebben high end mountainbikes, motoren en voetprothesen gemeen, Carbon Fiber! Ook biedt het mensen de mogelijkheid het onmogelijke te doen. In 2018 ben ik bij Gyromotics begonnen als Industrieel ontwerper. Hier heb ik mijn ervaring met composieten, machinebouw en design samen kunnen brengen in het ontwikkelen van de ArcX en productietechnieken essentieel voor het realiseren hiervan. Het is mijn missie om innovatieve oplossingen te vinden voor de ontwikkeling van de producten die Gyromotics biedt. Wij streven ernaar om de mogelijkheden naar een ander niveau te brengen.

Bas Dijkstra
Productie Manager

In 2020 ben ik voor het eerst begonnen bij Gyromotics voor een stage. Hierna ben ik als bijbaan aan de slag gegaan om onze eigen CNC-freesmethode te ontwikkelen. Uiteindelijk ben ik hier in 2022 als mechatronicus afgestudeerd op het ontwikkelen van een duurtestmachine voor voetprotheses. Sinds het afstuderen, werk ik hier full-time en beheer ik het productieproces van begin tot eind. Ik vind het interessant om bij te dragen aan de continue ontwikkeling van ons product en alle processen die dit mogelijk maken. Het geeft veel voldoening om aan het eind van het productieproces een product op te kunnen leveren die echt speciaal op maat voor iemand gemaakt is.

Tamara Eleonora
Manager klantrelaties en klantbegeleiding

Na mijn stage bij een orthopedische werkplaats in Kenia, wist ik al dat ik graag het orthopedisch werkveld in wilde. Toen ik in 2021 bij Gyromotics kwam werken, kon ik mijn praktische kennis goed combineren met de technische vraagstukken uit het werkveld.

Als bewegingstechnoloog ben ik altijd bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de mens en de techniek. Ik verbind deze twee dan ook graag om de best mogelijke situatie te kunnen creëren voor onze gebruikers. Ik maak het mijn doel om de best mogelijke begeleiding te bieden en samen met jou het allerbeste uit jezelf (en de voet) te halen! 

Pietro De Bernardini
Productie medewerker

Mijn doel bij Gyromotics is het realiseren van de verschillende onderdelen van een prothese om kwaliteit en duurzaamheid op lange termijn te garanderen. Door middel van beweging maken we contact met elkaar, ervaren we en uiten wij onszelf. Werken aan het verbeteren van de dagelijkse mobiliteit van mensen is de reden waarom ik in oktober 2021 bij Gyromotics ben begonnen. Momenteel werk ik parttime in de productie en combineer ik dit met mijn studie Toegepaste Wiskunde aan de TU Delft.

Bram Vossen
Productie medewerker
Terug naar boven