Missie.

“De ArcX voetprothese geeft iedere gebruiker de mogelijkheid om zonder belemmeringen door het leven te gaan. Wordt de beste versie van jezelf!”

Ieder jaar verliezen meer dan één miljoen mensen wereldwijd een arm of been. Veel van hen zitten thuis en raken in een sociaal isolement omdat ze niet de juiste prothese aangemeten hebben gekregen en niet kunnen doen wat ze graag zouden willen doen. De belemmeringen die ervaren worden, zorgen vaak voor onnodige gezondheidsproblemen.

Gyromotics ontwikkelt, produceert en levert geavanceerde prothese voeten voor mensen die een actief leven willen leiden. De ArcX prothese is een dagelijkse- en sportprothese in 1 en stelt gebruikers in staat om alles te doen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Zie ‘ons product’ voor alle specificaties en mogelijkheden van de ArcX. Binnen het bedrijf zijn we steeds opzoek naar innovaties om het model te verbeteren en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en eisen van de gebruiker, zodat jij met een gepersonaliseerde prothese voet alles kan doen wat je graag zou willen doen.

Ons doel?

Een dagelijkse- en sportprothese voet, waar je alles op kunt doen en zorgt voor een actieve leefstijl, toegankelijk maken voor iedereen!

Lees hier de verhalen van de mensen die je al voor mochten gaan in de beste versie van zichzelf worden met onze prothese voet.

Neem contact op