ArcX: dé dagelijkse- en sportprothese in één!

Bewegen.
Op alle manieren.

De ArcX prothesevoet heeft een verstelbare enkel. Je kunt met een druk op de knop je enkel instellen voor verschillende activiteiten, zoals fietsen, rennen, traplopen en op je knieën zitten.

Uniek. Gepersonaliseerd. Speciaal voor jou.

Iedere ArcX is uniek en gepersonaliseerd. Wat wil jij gaan doen met de prothese? Afhankelijk van je gewicht en je doelen en wensen in het leven, wordt de optimale stijfheid bepaald. Wat voor uitstraling wil je? Kies de kleur van de wedge en personaliseer het uiterlijk.

Verschillende schoenen.
Verschillende hakhoogte.

Dankzij de nauwkeurige verstelling van de enkel kun je zelf de ArcX aanpassen aan de hakhoogte van elke schoen. Of draag helemaal geen schoen. Herhaalbaar en precies.

Stabiel en natuurlijk lopen.
Ook op ongelijke ondergrond.

Je loopt makkelijker door de natuurlijke manier van afrollen. Dankzij de split in de hak en de voorvoet loop en sta je stabiel op ongelijke ondergrond, zoals een kiezel-, berg- of bospad.

Wandelen door de bergen?
Geen probleem!

Hellingen op- en aflopen? Ongelijke rotsblokken? Losse stenen? Smalle bergpaden? Het kan gemakkelijk en onbezorgd met de ArcX dankzij de mechanische enkel en de split in hak en voorvoet.

Tennissen.
Voetballen.
Hockeyen.
Jouw sport ook!

Moet jij in jouw sport wendbaar zijn, zijwaarts bewegen en snel draaien? Dankzij de tegenstand en de split in de hak en voorvoet is dit allemaal op een natuurlijke manier mogelijk.

Activiteiten

Met de snelafstelling verander je hoe je de ArcX gebruikt. Wat wil jij doen?

Werking van de enkel

Met de fijnafstelling stel je de hakhoogte in voor elke schoen.
Met de snelafstelling verander je het gebruik. Bijvoorbeeld rennen, op je voorvoet!

Functionele personalisatie

Samen met jou bepalen we wat je allemaal wil gaan doen met de prothese. Daarna wordt er gekeken naar de maximale belasting op de voet op basis van je lichaamsgewicht en opgestelde doelen en activiteiten. Op deze manier kunnen we de stijfheid van de voet personaliseren naar jouw behoeftes en wensen.
Voorbeeld: wil jij graag gaan tennissen, skien en wielrennen met de prothese? We zullen dan kiezen voor een stijfheid van 3,5 keer jouw lichaamsgewicht. Met behulp van de verstelbare enkel kun je al deze activiteiten ondernemen. Door de gepersonaliseerde stijfheid zul je genoeg energie uit de prothese halen en geen belemmeringen ervaren.

Technische gegevens

De ArcX maken we in eigen beheer op maat.
Dit zijn de gegevens voor EU maat 42.

178 mm

inbouwhoogte

geen standaard

voetcover

inclusief

voetschuim,
wedge in kleur

450 g

gewicht

910 g

gewicht met enkel

2 - 4+

mobiliteitslevel

2 jaar

garantie

water-bestendig

bijvoorbeeld douchen

getuned

persoonlijk op activiteit-niveau en gewicht

CE

markering

Uitlijning

De ArcX positioneer je recht boven de piramidemoer.
Als gebruiker stel je zelf de plantairflexie in per schoen.

Terug naar boven