Gyromotics houdt uitgebreide workshops voor instrumentmakers

Als ondersteuning voor de Nederlandse marktintroductie van de ArcX prothesevoet voor volwassenen is Gyromotics gestart met het houden van workshops speciaal voor instrumentmakers.

De ArcX voet geeft de gebruiker aanzienlijk meer mogelijkheden dan een gewone prothesevoet en wordt volledig op de gebruiker afgestemd. De instrumentmaker speelt in deze afstemming een sleutelrol en Gyromotics kan de instrumentmaker hierin alle nodige ondersteuning bieden om het aanmeetproces zoveel mogelijk te stroomlijnen.

Inmiddels zijn er succesvol workshops geweest met een aantal grotere instrumentmakers in Nederland die de ArcX voet ook opgenomen hebben in hun assortiment. Daarmee is de ArcX voet nu breed beschikbaar voor gebruikers in Nederland.

Gyromotics streeft ernaar de ArcX op termijn beschikbaar te maken via zoveel mogelijk instrumentmakers. Voor meer informatie over de ArcX en de mogelijkheden van een workshop kunt u contact opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.