Mentelity Foundation kiest voor de Gyromotics ARCX voet voor het JUMP project

Als onderdeel van zijn JUMP project heeft de Mentelity Foundation gekozen voor de ARCX voet van Gyromotics.

Met het project JUMP (JUnior Modulaire Prothese) richt de Mentelity Foundation zich op het stimuleren van bewegen bij mensen met een (gedeeltelijke) beenamputatie. De ARCX voet van Gyromotics maakt het door de unieke verstelbare enkel mogelijk om met dezelfde dagelijkse voet ook te sporten. Daarmee past deze prothesevoet naadloos bij de doelstellingen van het JUMP project.

Gyromotics is trots dat het zijn ARCX voet voor dit belangrijke project mag leveren en daarmee een bijdrage kan leveren aan deze belangrijke doelstelling. De eerste voeten zijn inmiddels aangemeten en de reacties zijn zeer enthousiast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.