Gyromotics op eerste plaats bij innovatiesubsidie Zuid Holland

Gyromotics is op de eerste plaats geëindigd bij het verlenen van de MIT innovatiesubsidie door de Provincie Zuid-Holland.

Het project “3D printen – een stap vooruit” dat Gyromotics samen met haar technologie-partner Leapfrog gaat uitvoeren werd geroemd vanwege het innovatieve karakter, de hoge maatschappelijke waarde en de uitstekende fit met het speerpuntenbeleid van Provincie en Rijk. De prijs werd uitgereikt door gedeputeerde mevrouw A. Bom-Lemstra tijdens een presentatie bij Yes!Delft, de technologie incubator verbonden aan de TU Delft.

Gyromotics ontwerpt en levert geavanceerde voetprotheses voor actieve mensen. Binnen het 3D print project gaat Gyromotics samen met Leapfrog een methode ontwikkelen om protheses grotendeels te printen, waardoor een optimale afstemming op de individuele gebruiker mogelijk wordt. Deze prothese zal in de loop van 2019 op de markt komen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.