Paralympiër Ronald Hertog adviseert Gyromotics

Paralympisch verspringer Ronald Hertog gaat Gyromotics adviseren bij het ontwerp en de realisatie van onderbeenprotheses. Ronald heeft een lange succesvolle carrière in de topsport waarbij hij meest recentelijk de zilveren medaille verspringen haalde bij de Paralympische spelen in Rio de Janeiro in 2016. Ronald zal vanuit zijn ervaring als intensief gebruiker aangeven waar de belangrijke eigenschappen van onderbeenprotheses liggen en meedenken over verbeteringen oplossingen die werken voor een breed publiek.

Gyromotics is opgetogen over deze prachtige samenwerking met Ronald Hertog en verwacht dat dit veel zal toevoegen aan de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten.

Meer info over Ronald Hertog: http://www.ronald-hertog.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.